Velg en side

Om meg

 

Annekat – Iopt Traumeterapeut 

Jeg er utdannet ved IoPT Norge – Institutt for Traumearbeid. Instituttet tilbyr traumeterapi og utdanninger innen Franz Rupperts egenutviklede teori og metode – Identitetsorientert Psykotraumeteori og -Terapi – IoPT.

 

Min tilnærming og verdier

Å jobbe med og for mennesker er min vei, fra å bygge et team til enkeltmennesker med kommunikasjon og utvikling.

Jeg har rom for at et menneske kan få være ALT hva man er også de vanskelige følelsene som skam, skyld, angst, usikkerhet og følelsen av å ikke høre til eller være god nok.

Vi alle har de, sår i sjelen, hvordan vi lever eller eksisterer med disse sårene er variabelt. Ekstrem flinkisme, snillisme, sykdom, angst, tristhet, utmattelse, stress etc. Følelsen av å ikke høre eller strekke til eller mangel på følelsen av å ikke være god nok.

Ordet traume er sterkt og har for noen, særlig for vår eldre generasjon, en negativ referanse. Det er noe så alvorlig som gjelder alle andre og ikke meg. (Psyko) Traume betyr at en overveldende opplevelse som ikke var håndterbar der og da lagres, fryses ned el. kapsles inn i kroppen.

Vi utvikler nødvendige strategier for å overleve. Det er når disse strategiene begynner å skape problemer i den fysiske kroppen, at det blir er nødvendig å anerkjenne de. Løfte de opp i lyset slik at de kan sprekke.

Det å utvikle et sundt JEG og en god VILJE som tjener hele deg, er ved å kontakte det som allerede er lagret i deg av uhensiktsmessige forsvarsmekanismer.
Ved hjelp av din intensjon som er viktig for deg her og nå kan du komme i kontakt med de delene av deg som trenger å løftes opp i dagen og din bevissthet, slik at den sunne delen i deg kan vokse seg
større.

Varmt Velkommen
Annekatt Terapeut IoPT Bodø

Min Erfaring

  • 30 års erfaring fra Widerøes Flyveselskap
  • Etablering av en kortbaneflyplass
  • 15 år som instruktør for kabinen.

Min utdannelse

  • Sertifisert Babymassasje Instruktør
  • EnergiMagnet massør
  • Reiki healing master.
  • Franz Rupperts teori og terapi, ved Institutt for Traumearbeid

Kontakt meg:

90679807

Storgata 10, 8012 Bodø

annekat@ioptnord.no